Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України
ГоловнаМапа сайтуE-Mail Виконавчий апаратПравова консультація

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Офіційний портал Верховної Ради України

Урядовий портал

Міністерство освіти і науки України

Міністерство соціальної політики

Федерація професійних спілок України

ЦК профспілки працівників освіти і науки України
Освітній портал Львівщини

 ОСНОВА Педагогічний часопис Львівщини

Кращий заклад оздоровлення та відпочинку дітей
30.11.2011

 

відзначено «Політехнік-2»

25 листопада 2011 року у великій залі Федерації профспілок України відбулося урочисте нагородження переможців та відзначення учасників «Всеукраїнського огляду профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2011 року».

За досягнення високих результатів у роботі щодо забезпечення якісного оздоровлення та відпочинку дітей працівників галузі Профспілка працівників освіти і науки України отримала високу нагороду – знак «Шана та подяка», яку Голова ФПУ Юрій Кулик особисто вручив Голові Профспілки Георгію Труханову.

Оздоровлення та відпочинок дітей – завжди були одним із важливих напрямів діяльності Профспілки працівників. Цьогоріч за організаційно-фінансової участі територіальних ланок Профспілки було оздоровлено понад 120 тисяч дітей освітян.

У номінації «Кращий заклад оздоровлення та відпочинку дітей» відзнаками були удостоєні оздоровчі табори «Політехнік-2» (Львівська обласна організація Профспілки), «Лісова казка» (Дніпропетровська обласна організація Профспілки), «Сонячний берег» (Київська міська організація Профспілки), «Дивокрай» (Черкаська обласна організація Профспілки).

 

Коментує Володимир Білодід,

Директор Навчально-оздоровчого табору «Політехнік-2»

«Нам дуже приємно отримувати цю нагороду, адже «Політехнік-2» сьогодні - оздоровчий табір з прекрасним колективом однодумців, які відроджують кращі традиції приємного відпочинку та якісного сервісу. За що я усім своїм колегам щиро вдячний.

Ми працюємо цілорічно і маємо для цього чудові умови. Влітку – чисте гірське повітря, неповторні краєвиди Карпат, чарівні полонини та вікові ліси, щедрі на ягоди та гриби. У зимовий час – неперевершені за красою пейзажі Славського та захоплюючі гірськолижні маршрути.

Повноцінний відпочинок не може бути без збалансованого харчування. Ми у «Політехніку-2» це розуміємо, як ніхто. Тому по-справжньому радіємо, коли усі відпочиваючі – і діти, і студенти, і професорсько-викладацький склад вдячні нашим кухарям за розмаїття поживних і смачних страв.

Нині, спільно з адміністрацією «Львівської політехніки» готуємо план поліпшення умов відпочинку на наступний 2012 рік. Зокрема, майже готовий до реалізації проект побудови спортивного майданчика (відповідні домовленості уже відбулися на рівні ректорату НУ «Львівська політехніка») та підведення артезіанської питної води до табору. Також хочемо облаштувати ліжка ортопедичними матрацами і зробити літній басейн для діточок.

Щиро вдячні: первинній профспілковій організації працівників (Гайдук В.Г.), студентів та аспірантів (Поліщук Б.В.) Національного університету «Львівська політехніка», Львівській обласній організації Профспілки (Яцейко М.Г.) за конструктивну співпрацю та постійну підтримку навчально-оздоровчого табору.


Щиро вітаємо із Днем народження!

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

79005 м. Львів, проспект Шевченка,7 кімн. 43-47,
факс: (032) 235-70-70
e-mail: profspilkaosvity@litech.net

FB сторінка Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

© 2009. Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України. Всі права застережено.

               Проспект Т. Г. Шевченка, 7, кімната 43-47, Львів 79005, тел. (032) 235-70-82
© 2009 WebMaisternia