Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України
ГоловнаМапа сайтуE-Mail Виконавчий апаратПравова консультація

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Офіційний портал Верховної Ради України

Урядовий портал

Міністерство освіти і науки України

Міністерство соціальної політики

Федерація професійних спілок України

ЦК профспілки працівників освіти і науки України
Освітній портал Львівщини

 ОСНОВА Педагогічний часопис Львівщини

Вшанування профлідерів
17.02.2014

 

Первинна профспілкова організація Іванофранкового художнього профтехучилища – одна з тих, що не так давно увійшли в галузеву профспілку освітян. Цей навчальний заклад 67 років утримує і розвиває кращі професійні традиції краю, готуючи фахівців  художніх промислів, примножує народно-культурологічні набутки краю. Йдеться про відому яворівську народну іграшку, писанкарство, навчає різьбарів-червонодеревників, столярів художніх виробів, живописців.

Серед багатотисячного колективу освітян області не загубився  цей колектив з 330 спілчан - викладачів і студентів. А напередодні свята весни керівництво обласної громадської організації вручило голові цієї первинки, вчительці математики Лесі Дацко Почесну Грамоту Центрального Комітету галузевої профспілки.

Вочевидь, в історії навчального закладу її професійна і громадська праця, яку спілчани довірили їй уже удвічі, вносить свою лепту в те, що їх випускники знаходять себе в сьогоднішньому соціумі. Ми виховали, стверджує Леся Євcтахіївна, цілі сімейні династії майстрів. Вони створили свої приватні підприємства і нові робочі місця.

За її участі, профкому, адміністрації, яким доводиться працювати в далеко не ідеальних умовах (розкидані корпуси, майстерні потребують нового технічного оснащення) колектив залишається стабільним, панує атмосфера взаєморозуміння, толерантності і поваги до особистості, професійних якостей та надбань.

Тож Почесна Грамота галузевої профспілки України - це відзнака не лише профлідерові первинки, а й всьому трудовому колективові. Так тримати! Поступу Вам і наснаги до благородної праці виховання професіоналів і гідних громадян.

                                      ***

Голову Самбірської міської організації профспілки працівників освіти і науки Ігоря Демковського з особистим ювілеєм привітала перед учасниками постійно діючого семінару голова обласної організації профспілки профспілки працівників освіти і науки Марія Яцейко. Голова обласної структури громадської організації, вручаючи йому з нагоди 55-річчя від Дня народження нагрудний знак Заслуженого працівника профспілки  з бронзовою відзнакою, сказала: “ Пан Ігор з тих, хто робить свою роботу тихо, спокійно, і робить багато”. Спілчани обрали його головою міської організації на другий термін, поціновуючи виваженість, толерантність, безпосередню участь в тому, що середня заробітна платня спілчан  в області на непоганому рівні. Небагатослівний самбірчанин вважає результатом своєї праці високий процент членів профспілки серед працівників освіти міста, довір’я до нього і результативну співпрацю.


Щиро вітаємо із Днем народження!

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

79005 м. Львів, проспект Шевченка,7 кімн. 43-47,
факс: (032) 235-70-70
e-mail: profspilkaosvity@litech.net

FB сторінка Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

© 2009. Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України. Всі права застережено.

               Проспект Т. Г. Шевченка, 7, кімната 43-47, Львів 79005, тел. (032) 235-70-82
© 2009 WebMaisternia