Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України
ГоловнаМапа сайтуE-Mail Виконавчий апаратПравова консультація

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Офіційний портал Верховної Ради України

Урядовий портал

Міністерство освіти і науки України

Міністерство соціальної політики

Федерація професійних спілок України

ЦК профспілки працівників освіти і науки України
Освітній портал Львівщини

 ОСНОВА Педагогічний часопис Львівщини

Разом наближаємо перемогу
25.06.2024

 



З початку повномасштабного вторгнення Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України, міські, районні, територіальні, об’єднані територіальні профспілкові організації, профкоми закладів вищої, фахової передвищої, професійно-технічної освіти та первинні профорганізації обласного підпорядкування надають фінансову допомогу на потреби Збройних сил України.

Обласна організація Профспілки регулярно надає територіальним і первинним профспілковим організаціям фінансову допомогу для  учасників воєнних дій – поранених, загиблих чи зниклих безвісти,  у відповідності до Положення про надання цільової благодійної допомоги членам профспілки та членам їх сімей, які постраждали внаслідок воєнних дій, затвердженого постановою Президії Львівської обласної організації Профспілки  від 15.03.2022 р. № П-11.

У всіх закладах вищої, фахової передвищої, професійно-технічної освіти працюють волонтерські штаби працівників та студентів, які розгорнули різнопланову волонтерську діяльність.

Проводяться благодійні ярмарки, різноманітні заходи та збори, спрямовані на допомогу Збройним Силам України і цивільним, які постраждали у зв’язку із збройною агресією росії проти України, організовуються гуманітарні місії в зону проведення бойових дій, триває постійний збір коштів на потреби ЗСУ (придбання генераторів, дронів, автомобілів, військового спорядження, плетіння маскувальних сіток, виготовлення окопних свічок).

За рішенням Ради, в черговий раз, за кошти Львівської обласної організації Профспілки придбано та передано товари військового призначення для потреб 1 піхотної роти 454 батальйону 141 бригади, у якій служить член профспілки, директор Підберізцівського ліцею Підберізцівської сільської ради  Михайло Чуплак. У відправці п’яти дронів та десяти антидронових плащів на фронт взяли участь голова Територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Підберізцівської сільської територіальної громади Богдана Гнатів, голова первинної профспілкової організації Марта Візна та педагог-організатор Підберізцівського ліцею Богдан Пилипів.

Робота на підтримку ЗСУ невпинно триває!


Щиро вітаємо із Днем народження!

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

79005 м. Львів, проспект Шевченка,7 кімн. 43-47,
факс: (032) 235-70-70
e-mail: profspilkaosvity@litech.net

FB сторінка Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

© 2009. Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України. Всі права застережено.

               Проспект Т. Г. Шевченка, 7, кімната 43-47, Львів 79005, тел. (032) 235-70-82
© 2009 WebMaisternia