Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України
ГоловнаМапа сайтуE-Mail Виконавчий апаратПравова консультація

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Офіційний портал Верховної Ради України

Урядовий портал

Міністерство освіти і науки України

Міністерство соціальної політики

Федерація професійних спілок України

ЦК профспілки працівників освіти і науки України
Освітній портал Львівщини

 ОСНОВА Педагогічний часопис Львівщини

З характером профспілковця
31.08.2017

 



 Заступник голови профкому Львівського національного університету «Львівська політехніка» Іван Паралюх представлений до високої профспілкової нагороди – нагрудного знака ФПУ «Профспілкова звитяга».

В офіційних документах і поданні на цю нагороду сказано коротко і чітко:  «на всіх ділянках роботи зарекомендував себе вправним, ініціативним профспілковим активістом, активним учасником, співорганізатором протесних акцій профспілок, користується повагою в колективі...».

 Звідси  - детальніше мовою неофіційною. Кого не запитаєш в профкомі вищого навчального закладу чи обласній галузевій профспілці про Івана Петровича, всі в один голос кажуть про його добру, веселу вдачу, легкість у спілкуванні, доступність. Словом, характер у нього, наголошують, профспілковий: чого не можна вирішити в межах і рамках «Закону про профспілки», можна, хоч якось, компенсувати морально завдяки його людській відкритості і щирості у спілкуванні зі спілчанами.

Голова профкому університету Володимир Гайдук наголошує на його обов’язковості і «впертості у виконанні доручень». Обрали його заступником профлідера вишу не вперше, каже, тому, що Іван Паралюх проявив себе на непростій організаційній роботі, тривалий час він очолював цю комісію профкому, водночас будучи обраний на п’ять каденцій головою профкому Науково-дослідного конструкторського інституту електронної та вимірювальної техніки Національного університету «Львівська політехніка». Сьогодні Іван Петрович очолює комісію з умов та охорони праці профкому університету,  вже сім років його обирають членом Ради обласної профспілки працівників освіти і науки України.

 Іван Петрович не обділений увагою колег. Вони віддали належне його громадському ентузіазмові.  Іван Паралюх нагороджений почесними грамотами Центрального Комітету профспілки  працівників освіти і науки України, грамотами Львівської обласної галузевої профспілки та первинної профорганізації. І ось нещодавнє рішення зборів профкому університету:  на представлення його до нагрудного знака ФПУ, підтримане керівництвом  львівської обласної галузевої профспілки.

Іван Паралюх успішно справляється із обов'язками заступника голови ревізійної комісії обласної організації профспілки.

 Завдяки своєму життєвому та трудовому ентузіазмові Іван Петрович успішно справляється зі своєю роботою завідувача лабораторії Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології кафедри електрообчислювальних машин «Львівської політехніки». Він – хороший сімянин.  З дружиною Катериною виховали трьох доньок, діждалися внуків і сподіваються, що вони знайдуть щастя на своїй мирній, благодатній землі.

                                                                                                         


Щиро вітаємо із Днем народження!

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

79005 м. Львів, проспект Шевченка,7 кімн. 43-47,
факс: (032) 235-70-70
e-mail: profspilkaosvity@litech.net

FB сторінка Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

© 2009. Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України. Всі права застережено.

               Проспект Т. Г. Шевченка, 7, кімната 43-47, Львів 79005, тел. (032) 235-70-82
© 2009 WebMaisternia