Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України
ГоловнаМапа сайтуE-Mail Виконавчий апаратПравова консультація

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Офіційний портал Верховної Ради України

Урядовий портал

Міністерство освіти і науки України

Міністерство соціальної політики

Федерація професійних спілок України

ЦК профспілки працівників освіти і науки України
Освітній портал Львівщини

 ОСНОВА Педагогічний часопис Львівщини

«Профвісник» отримали. Звітно-виборна – на старті.
22.05.2019

 





                                                 У Новороздільській міській організації звітно-виборна кампанія, каже її голова Алла Андріївна Серафин, стартує з отримання від обласної організації Профспілки «Профспілкового вісника» з усіма методичними і юридичними документами та практичними порадами для прийняття рішення членами Ради міської організації, яку призначено наприкінці травня. Апогею кампанія досягне у жовтні. До цієї важливої події профорганізація, яка налічує 10 освітянських первинок, готувалася всі 5 років. Не нехтували  жодними формами і методами, навіть такими, як ініціювання трудового спору, в якому вдалося досягти позитивних результатів. Тож, за словами голів первинок, можуть сміливо дивитися людям в очі і сказати, що Угода з соціальними партнерами і колдоговори справді стали для профкомів малою трудовою Конституцією, з якою завдяки наполегливій праці Алли Серафин і підтримки активу, вперше добилися траншу на культмасову та оздоровчу роботу, домагаються в соціальних партнерів постійних 0,3 відсотки на ці цілі,закладено в бюджет виплату оздоровчих обслуговуючому персоналу, 50 відсотків керівникам освітніх установ за напруженість праці, мають гарантовані виплати за престижність та сумлінну працю.  Недостатньо сказати, що голова міської організації ( нагороджена бронзовою відзнакою Центрального Комітету «Заслужений працівник профспілки працівників освіти і науки») - частий гість в кабінеті міського голови, активний учасник сесій міської Ради, вона активно листується зі своїми соціальними партнерами, вперто домагаючись преференцій працівникам освіти. Профспілка у місті – авторитет на всіх рівнях, а в новороздільських  освітян виробився своєрідний набутий  імунітет «за профспілку».

 Найскладнішим, каже Алла Андріївна, під час звітів і виборів буде висувати кандидатури на голів первинок, хоч за кадровий резерв ми завжди дбали. Більшість активу – «зубри» профспілкової справи, які працювали не за корисливість, а на поталу собі і на результат для людей. При цьому, каже Алла Серафин, від осанни до осуду – один крок.

В  міській організації склалася атмосфера високої трудової напруги, тому в актив мають прийти ті, хто готовий і має талант служити людям безкорисливо. Одна з активістів сказала так своєму міському профлідерові: «Так як Ви – не зможу, а гірше не хочу». Рідкісна на сьогоднішній день відповідальність, але саме це є гарантією потужності та авторитету освітянської профспілки на Львівщині- міської,первинної, районної і обласної.

 

На фото: віче в Новому Роздолі, організоване освітянською профспілкою, за соціальні права спілчан.

 

Ольга Лобарчук


Щиро вітаємо із Днем народження!

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

79005 м. Львів, проспект Шевченка,7 кімн. 43-47,
факс: (032) 235-70-70
e-mail: profspilkaosvity@litech.net

FB сторінка Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

© 2009. Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України. Всі права застережено.

               Проспект Т. Г. Шевченка, 7, кімната 43-47, Львів 79005, тел. (032) 235-70-82
© 2009 WebMaisternia