Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України
ГоловнаМапа сайтуE-Mail Виконавчий апаратПравова консультація

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Офіційний портал Верховної Ради України

Урядовий портал

Міністерство освіти і науки України

Міністерство соціальної політики

Федерація професійних спілок України

ЦК профспілки працівників освіти і науки України
Освітній портал Львівщини

 ОСНОВА Педагогічний часопис Львівщини

Колеги з Польщі – на Львівщині
11.06.2018

 







Ділові та дружні контакти між  освітянською профспілкою Дольносльонзского воєводства Польщі та Львівською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України тривають понад 10 років. В останні роки ці дружні зв’язки перейшли на рівень міських і районних організацій. Цьогоріч районні профорганізації Львова - Залізничного (голова - Попович Людмила Богданівна), Шевченківського (голова - Кузів Наталія Антонівна) зустрічали своїх польських колег. Гості відвідали дошкільні установи №31, №187 Шевченківського району, у дошкільному закладі №2 Залізничного району підписали угоду про співпрацю між первинними організаціями Профспілки ДНЗ та Школи подставової у Вроцлаві.

 Делегація з 22 освітян на чолі з Елізабет Новаковскою – працівників дошкілля, шкіл, коледжів та вищої школи з Дольносльонзскої Ґури побувала з дружнім та діловим візитом і Трускавецькій міській, яку очолює Марія Ігорівна Заміщак.

Це місто багатьом з гостей було вже знайоме через відпочинок в освітянському профспілковому пансіонаті «Пролісок». Цього разу попросили показати їм дошкільну установу, тим паче, що візит у часі співпав з Днем захисту дітей. Польські колеги залюбки брали участь в конкурсах, святковому концерті в ДНЗ «Теремок», який їм презентували господарі. Українські колеги показали відеофільм, як виховують у своїх малят через гру засади здорового способу життя. Захопила гостей активність дітей на свіжому повітрі в усі пори року, особливо взимку, коли ліплять сніговиків і розмальовують їх кожен на свій смак. Так, казали, робитимемо й у себе. Призналися, що побачили неочікувано високий фаховий рівень педагогів-вихователів, їх творчий потенціал. Подарували дітям мішок іграшок та солодощів. Польська делегація відвідала музей міста, джерела легендарної «Нафтусі» та «Юзефи», відпочила біля міського бювету і запросила трускавецьких освітян до себе з візитом.

                                                                                                                      Ольга Лобарчук


Щиро вітаємо із Днем народження!

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

79005 м. Львів, проспект Шевченка,7 кімн. 43-47,
факс: (032) 235-70-70
e-mail: profspilkaosvity@litech.net

FB сторінка Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

© 2009. Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України. Всі права застережено.

               Проспект Т. Г. Шевченка, 7, кімната 43-47, Львів 79005, тел. (032) 235-70-82
© 2009 WebMaisternia