Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України
ГоловнаМапа сайтуE-Mail Виконавчий апаратПравова консультація

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Офіційний портал Верховної Ради України

Урядовий портал

Міністерство освіти і науки України

Міністерство соціальної політики

Федерація професійних спілок України

ЦК профспілки працівників освіти і науки України
Освітній портал Львівщини

 ОСНОВА Педагогічний часопис Львівщини

Під час зустрічі профактиву профспілки працівників Львівської політехніки з адміністрацією обговорили актуальні питання
12.06.2024

 



Для покращення комунікації, обговорення важливих для львівських політехніків питань голова профспілки працівників нашого університету разом із профактивом ініціював зустріч з адміністрацією.

Значна частина запитань, які обговорили під час заходу, стосувалась особливостей роботи в умовах воєнного стану в Україні. Зокрема, працівників цікавить можливість використання годин навчального процесу для проведення навчань із загальної військової підготовки і тактичної медицини. Слід зазначити, що в Університеті від початку повномасштабної війни провели низку навчань з надання першої домедичної допомоги.

Також профактив проінформували про ситуацію в контексті останніх наказів Міністерства освіти і науки України, зокрема наказу № 295 від 08.03.2024 р. «Про визначення Національного університету «Львівська політехніка» критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період» та у зв’язку з наказом ректора № 217-1-10 від 11.04.2024 р. щодо організації щорічного звіряння даних списків персонального військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Окремо представники працівників обговорили з адміністрацією Університету блок питань, пов’язаних із виконанням Колективного договору, та соціальний розвиток Львівської політехніки, заторкнувши, зокрема, питання медогляду та збереження заробітної плати під час проходження стажування за кордоном, соціально-побутові питання та умови відпочинку на базі навчально-оздоровчих таборів.

Чимало уваги під час наради приділили й обговоренню інформаційно-технічного забезпечення навчального процесу. Серед питань, які найбільше турбують представників окремих навчально-наукових інститутів, – оновлення лабораторного обладнання й ефективніші комп’ютеризовані інформаційно-навчальні програмні та програмно-апаратні комплекси широкого використання. Наголосили на необхідності оновлення інформаційно-технічного забезпечення.

За матеріалами Національного університету "Львівська політехніка"


Щиро вітаємо із Днем народження!

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

79005 м. Львів, проспект Шевченка,7 кімн. 43-47,
факс: (032) 235-70-70
e-mail: profspilkaosvity@litech.net

FB сторінка Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

© 2009. Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України. Всі права застережено.

               Проспект Т. Г. Шевченка, 7, кімната 43-47, Львів 79005, тел. (032) 235-70-82
© 2009 WebMaisternia