Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України
ГоловнаМапа сайтуE-Mail Виконавчий апаратПравова консультація

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Офіційний портал Верховної Ради України

Урядовий портал

Міністерство освіти і науки України

Міністерство соціальної політики

Федерація професійних спілок України

ЦК профспілки працівників освіти і науки України
Освітній портал Львівщини

 ОСНОВА Педагогічний часопис Львівщини

Інтерактивна гра OGP_UChange – це про дії й реальний пошук вирішення проблем
31.05.2024

 



30 травня 2024 року у Києві на базі Всеукраїнського молодіжного центру пройшла інтерактивна реаліті-гра OGP_UChange. У заході взяли участь 22 представники молодіжних рад, громадських та профспілкових організацій, а також активна молодь.

OGP_UChange – це інтерактивна реаліті-гра, яка допомагає краще зрозуміти принципи, підходи та процеси ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», а також можливості, які вона надає для розроблення спільних рішень та пропозицій щодо проведення національних реформ.

З вітальним словом до учасників звернулися Державний секретар Кабміну Олександр Ярема та заступник Міністра молоді та спорту України Андрій Чесноков, представниці Кабміну, експерти гри. 

Активну участь у грі взяли представники профспілок чолі з заступницею Голови Профспілки працівників освіти і науки України Ольгою Чабанюк. У своєму виступі вона підкреслила важливість таких інтерактивних ігор для молоді, зазначивши, що вони допомагають краще зрозуміти шляхи співпраці з владою та бізнесом. Це співробітництво є ключовим для вирішення проблемних питань молодіжного сектору, таких як виробнича практика, перше робоче місце та адаптація молоді до сучасних ринкових умов.

Також вона наголосила, що інтерактивні ігри сприяють розвитку критичного мислення та навичок стратегічного планування, що є необхідними для успішної кар'єри. Вони дозволяють молоді відчути себе частиною процесу прийняття рішень, зрозуміти механізми роботи державних органів та бізнес-структур, а також знайти ефективні підходи до вирішення актуальних соціально-економічних питань.

Заступниця Голови Профспілки також звернула увагу на те, що такі заходи сприяють формуванню активної громадянської позиції серед молоді. Вони вчать працювати в команді, знаходити компроміси та ефективно спілкуватися з різними соціальними групами. Завдяки цьому молодь стає більш впевненою у своїх силах і готовою до викликів, які чекають на них у дорослому житті.

Ольга Чабанюк зазначила, що профспілки готові підтримувати подібні ініціативи і надалі, надаючи молоді можливість отримати необхідні знання та навички для успішної інтеграції в суспільство і професійної реалізації. 

Довідково 

Гра організована Міністерством молоді та спорту спільно із Секретаріатом Кабінету Міністрів України, координаційною радою Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» в Україні, громадською організацією «Форум розвитку громадянського суспільства», міжнародним фондом «Відродження», ДУ «Всеукраїнський молодіжний центр» та за підтримки проєкту «EU4Youth: залучення та розширення можливостей молоді», що співфінансується Європейським Союзом та урядом Федеративної Республіки Німеччина.

За матеріалами ЦК Профспілки


Щиро вітаємо із Днем народження!

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

79005 м. Львів, проспект Шевченка,7 кімн. 43-47,
факс: (032) 235-70-70
e-mail: profspilkaosvity@litech.net

FB сторінка Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

© 2009. Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України. Всі права застережено.

               Проспект Т. Г. Шевченка, 7, кімната 43-47, Львів 79005, тел. (032) 235-70-82
© 2009 WebMaisternia