Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України
ГоловнаМапа сайтуE-Mail Виконавчий апаратПравова консультація

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Офіційний портал Верховної Ради України

Урядовий портал

Міністерство освіти і науки України

Міністерство соціальної політики

Федерація професійних спілок України

ЦК профспілки працівників освіти і науки України
Освітній портал Львівщини

 ОСНОВА Педагогічний часопис Львівщини

Про основи фінансової діяльності
19.10.2018

 





 Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України провела дводенний семінар-навчання бухгалтерів-скарбників профспілкових організацій галузі.

– Ми поставили собі за мету,- сказала завідувачка фінансовим відділом обласної організації Ганна Березовська, - не лише поінформувати цю важливу категорію активу про новинки, відповісти на запитання, з якими прибули фінансисти низових організацій, а й поєднати корисне з культурно-пізнавальним, активним відпочинком. У цьому нам посприяли колеги з  Івано-Франківщини. Головний бухгалтер Івано-Франківської освітянської профспілки Емілія Гайдейчук, заступник обласного профлідера Зоряна Король допомогли в культурологічному плані познайомитися із  цим багатим на історичні пам'ятки краєм.

Двадцять сім учасників семінару мали можливість почути повідомлення завідувачки відділу організаційної роботи та інформаційного забезпечення Галини Долішньої про основи інформаційної та фінансової діяльності профспілки, про нюанси і важливість фінансової дисципліни, на якій тепер і завжди наголошує   Марія Яцейко – голова обласної освітянської Профспілки. Про оперативність подання звітів та його переваги в електронному варіанті вела мову провідний спеціаліст з бухгалтерського обліку обласної організації Профспілки Уляна Гнип.

Про нові профільні комп’ютерні програми вів фахову розмову з аудиторією  директор ПП «Інтерфейс» Степан Ілечко. Присутні мали змогу активно з ним поспілкуватися, з’ясувати важливі деталі для своєї практичної роботи.

 Правило: спочатку навчи, тоді контролюй,- постійно діє в цій профспілковій освітянській організації. Тож про результати контролю, які помилки найчастіше трапляються в роботі фінансистів первинок говорив голова ревізійної комісії обласної громадської організації Степан Бурбан.

 Учасники семінару, за їх словами, вдячні організаторам за змістовну і пізнавальну екскурсію древнім Галичем, відвідування пам’ятки архітектури XII століття - церкви св. Пантелеймона-цілителя; вони пройшли Хресною дорогою, поклонилися чудотворній іконі в монастирі Успіння Матері Божої в Погоні. Гарних вражень додала і прекрасна погода, мали можливість помилуватися чудовими краєвидами Прикарпаття. Усе це додає знань, сил і натхнення до подальшої праці в громадській організації, яка турбується і навчає свій профспілковий актив.

                                                                                     О. Подолян


Щиро вітаємо із Днем народження!

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

79005 м. Львів, проспект Шевченка,7 кімн. 43-47,
факс: (032) 235-70-70
e-mail: profspilkaosvity@litech.net

FB сторінка Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

© 2009. Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України. Всі права застережено.

               Проспект Т. Г. Шевченка, 7, кімната 43-47, Львів 79005, тел. (032) 235-70-82
© 2009 WebMaisternia