Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України
ГоловнаМапа сайтуE-Mail Виконавчий апаратПравова консультація

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Офіційний портал Верховної Ради України

Урядовий портал

Міністерство освіти і науки України

Міністерство соціальної політики

Федерація професійних спілок України

ЦК профспілки працівників освіти і науки України
Освітній портал Львівщини

 ОСНОВА Педагогічний часопис Львівщини

Безпека учасників освітнього процесу ─ першочергове завдання керівників закладів освіти
23.05.2024

 



21 травня 2024 року відбулося завершення навчання з охорони праці для директорів, заступників з навчально-виховної та виховної роботи, голів первинних профспілкових організацій  закладів та установ освіти Буської територіальної громади.

Велика подяка за отримані знання Мар’яну Калину, заступнику голови, завідувачу відділу соціально-економічного захисту і заробітної плати Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки, Наталії Скірці, заступнику начальника Управління контрольно-перевірочної роботи, начальнику відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Головного управління Пенсійного фонду у Львівській області, Володимиру Вовку, представнику Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань охорони праці. Освітяни успішно склали іспит на знання законодавства, державної політики у галузі охорони праці, громадського контролю за станом  посадових інструкцій, організації навчання у надзвичайних ситуаціях, плану евакуації з приміщень, проведення інструктажів та інших важливих питань.

Навчання відбулося за ініціативи Марії Ричель, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради, Богдана Глуховецького, головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Буської міської ради, Світлани Лабінської, голови Територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Буської територіальної громади. 

На згадку про зустріч залишилася колективна світлина з прапором 420-го Окремого стрілецького батальйону, подарованим  захисниками освітянам Бущини  на знак подяки за надісланий дрон.

За матеріалами Світлани ЛАБІНСЬКОЇ, голови Територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Буської територіальної громади


Щиро вітаємо із Днем народження!

ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

79005 м. Львів, проспект Шевченка,7 кімн. 43-47,
факс: (032) 235-70-70
e-mail: profspilkaosvity@litech.net

FB сторінка Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України

© 2009. Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України. Всі права застережено.

               Проспект Т. Г. Шевченка, 7, кімната 43-47, Львів 79005, тел. (032) 235-70-82
© 2009 WebMaisternia